Wie ben ik?

Even voorstellen

Mijn naam is Ceciel Beijering. Samen met mijn man ben ik woonachtig in Borger. Mijn praktijk hebben we aan huis. Ruim 25 jaar  ben ik werkzaam in de zorgsector. Mijn 3-jarige HBO-opleiding voetreflexzonetherapie heb ik gevolgd bij Sonnevelt-opleidingen. Deze heb ik aangevuld met de opleidingen Shiatsu Ryoho, klassieke massage, segmentale massage. Medische basiskennis en de psychosociale module op HBO niveau heb ik gevolgd bij Conamore.
Cebajo is aangenomen bij de beroepsvereniging NVST. Voor de cliënt kan dat betekenen dat de behandeling (gedeeltelijk) vergoed wordt door de verzekeraar.

Je kunt voor verschillende behandelingen bij me terecht. Voor een ontspannende voetreflexmassage tot een therapeutisch traject. Dat betekent dat de klacht van verschillende kanten wordt belicht. En in overleg met de cliënt wordt bepaald welke therapeutische aanpak wordt gekozen. Dat kan voetreflexzonemassage zijn, maar ook Shiatsu is een uitstekende manier het lichaam in balans te brengen. Mijn manier van kijken naar een klacht is holistisch, wat betekent dat alle aspecten van de cliënt en zijn gezondheidsproblemen in acht worden genomen. Lokale pijnbestrijding en spierontspanning zijn daarbij erg belangrijk. Daarnaast is het in balans brengen van het autonoom zenuwstelsel ook van essentieel belang. Kortom Cebajo verzorgt de balans tussen lichaam en geest.

Ceciel Beijering